Dacă te-a invitat trebuie să te duci…

//Dacă te-a invitat trebuie să te duci…

Dacă te-a invitat trebuie să te duci…

Iar dacă nu te-a invitat încă, sigur te va invita!

 

Una din problemele cu care te confrunți când ești invitat la o petrecere, fie că este aniversară, fie nuntă, botez sau altă cumetrie, este că nu poți să te duci cu mâna în … buzunar. Trebuie să te duci și tu cu …. „ceva”.

Aici Realitopia îți vine în „ajutor” cu jocul „Fugi de Muncă„. Acesta se pretează a fi oferit drept recompensă oricărui tip de invitație, venită din partea oricui, de la aniversarea lui „ăla micu” (care împlinește deja 17 anișori și pentru care părinții încă mai vor scutire la plata biletului de autobuz) până la nunțile și botezurile care satisfac financiar pe toată lumea, cu exceptia invitaților.

Iată 5 motive pentru care Fugi de Muncă este un cadou inspirat:

1. Titlu inspirat

Haideți să comparăm un titlu precum „Fugi de Muncă” cu alte titluri, cum ar fi: „Rațele și vânătorii”, „Șah”, „Contra-lovitură”, „Șotron”, „Lupulescul II – Noul Colos”, „Cap de pahar”, „Coasa”, „Rezident Rău 7″etc. Este mai mult decât evident că Fugi de Muncă are un avantaj din start.

2.  Mesaj inspirațional

Majoritatea oamenilor își doresc un câstig ușor, nemuncit, care să le permită, de exemplu, relaxarea într-o croazieră alături de partenerul/a de viață sau, după caz, departe de ace(a)sta.  Procentul oamenilor care preferă, să zicem,  să muncească 300 de ani pentru a-și construi un sat cu 5 lăncieri și doi călăreți cu care să se apere de 8 arcași și un Zerg e destul de mic. Tinde spre zero aș putea zice, la fel ca și procentul celor care au ca scop în viață explorarea unui tărâm în care o pisicuță îți explică cum că a doua liană pe lângă care treci îți va cânta o melodie din ale cărei versuri vei descoperi de ce ai un șurub în loc de buric.  (… Da, știu…. Ar fi fain și un astfel de joc… Pentru unii… :-)) ).

Dar cunoaște cineva vreo persoană care să vrea, sincer, să muncească de dimineața până seara doar pentru ca a doua zi să reia aceeași rutină?

3. E simplu

Este foarte simplu să Fugi de Muncă. De fapt nici măcar nu trebuie să fugi. Pur și simplu nu te mai duci (la muncă). Dar, din păcate, știm că în realitate acest lucru poate avea efecte devastatoare, cum ar fi:  pierzi contactul cu aglomerația urbană, nu te mai enervează taraba cu chiloți si maiouri care trebuie ocolită în drum spre trecerea de pietoni, nu mai ai motiv să îți cumperi acea chestie maro și dulce de la tonomat sau te dă afară de la serviciu, din apartament, din clubul de „tetris și alte jocuri de societate plictisitoare”, rămâi fără nevastă, iubit, pâine, bani de bere, bilete la concertul de Paști, Crăciun, ori de aniversarea a 38 de ani de când a trecut o vineri de acum 38 de ani etc. Așa că cel mai indicat ar fi doar să te joci de-a fuga de muncă, iar prin joacă să capeți antrenament pentru când va fi nevoie.

4. Satisface 98,4% din totalul invitatorilor care susțin că nu vor cadou

Restul de 6,2%* sunt aceia care chiar nu vor.

5. Adaptabilitate și versatilitate a mesajului însoțitor

Un cadou de acest gen poate fi însoțit de o serie de sintagme generatoare de sens și semnificație, cum ar fi: „m-am gândit că ți s-ar potrivi pentru că muncești prea mult”, „mai stai și tu pe acasă”, „get a job ca să ai de ce fugi”, „stai liniștit că la barza chioară îi face D-zeu cuib” etc.

Motive cadou:

6. Beer resistant

Acest joc este realizat cu materiale care permit uscarea fără consecințe drastice asupra elementelor. Câteva picături de băutură se vor usca fără să afecteze prea tare componentele. (Dacă vei lăsa la „înmuiat”, peste noapte, vreun token, acesta … se va înmuia. E un „Party Game” nu un submarin.)

7. Made in Romania

Jocul e realizat manual, în România, iar acest lucru stă scris pe el  în engleză („handcrafted in Romania”) – un plus de valoare pentru aceia dintre noi puțin mai … cosmopoliți.

Jocul „Fugi de Muncă” se află pe rafturile magazinelor Cărturești din toată țara, Diverta București (Baneasa, Mall Vitan, Plaza, Unirea, Promenada, Park Lake) și online pe EMAG.ro și carturesti.ro


*De ce să faci proba? Acesta este un text de promovare al unui produs, nu o lucrare scrisă la Limba și Literatura Matematică!

Click aici pentru prezentarea completă a jocului.

By | 2018-02-26T11:13:32+00:00 februarie 26th, 2018|blog|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.