Câteva trucuri prin care poți prelungi viața bateriei fără să provoci daune laptop-ului

//Câteva trucuri prin care poți prelungi viața bateriei fără să provoci daune laptop-ului

Câteva trucuri prin care poți prelungi viața bateriei fără să provoci daune laptop-ului

În vremurile noastre puțini sunt cei care nu dispun de un dispozitiv cu baterie de pe care să se poată informa prin intermediul internetului despre ultimile bârfe. Deși acest articol se adresează prin titlu laptop-urilor, aceste mici trucuri se pot aplica cu ușurință și altor device-uri „inteligente” pentru a le prelungi durata de viață.

1. Încearcă să ții cât mai mult timp din zi laptopul închis.

Este un fapt dovedit că un dispozitiv electronic închis dispune de baterie mai mult timp. De exemplu un telefon mobil poate funcționa în convorbire (adică deschis) 8-10 ore, iar dacă se află în standby poate ține chiar săptămâni întregi.

2. Ține laptop-ul deschis până se consumă complet bateria, apoi nu îl mai încărca.

Un laptop neîncărcat nu funcționează. Iar dacă nu funcționează nu consumă bateria. O baterie neconsumată e …. ca nouă! Deci dacă recurgi destul de des la acest truc vei fi fericitul proprietar nu numai a unei baterii aproape noi ci și a unui laptop foarte puțin folosit! Adică aproape nou! – Pun pariu că nu te-ai gândit la asta!

3. Achiziționează mai multe laptop-uri și folosește doar unul.

Cum funcționează acest truc? Simplu – imaginează-ți că ai un laptop pe care îl folosești constant. Bateria lui se va deteriora în timp și va ține din ce în ce mai puțin. În final vei descoperi că vei avea un SINGUR laptop iar bateria lui e pe ducă. Dar ce se întâmplă dacă ai mai multe laptop-uri (să zicem 3)? Când bateria unuia  s-a deteriorat complet vei avea UN laptop cu bateria uzată și încă DOUĂ cu baterii bune!!! Așadar, cu cât ai mai multe laptop-uri cu atât mai mult timp va trece până să poți spune că ți s-a stricat bateria!

În speranța că acest articol vă va face viața puțin mai ușoară, echipa Realitopia vă salută!

PS – nu uita să Fugi de Muncă!

By | 2018-02-27T11:51:00+00:00 februarie 27th, 2018|blog|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.