4 motive pentru care ziua de marți e ok

//4 motive pentru care ziua de marți e ok

4 motive pentru care ziua de marți e ok

Nici săptămâna nu mai e ce-a fost odată!

Cu doar șapte zile în ea, o săptămână obișnuită nu reușește să acopere necesarul de timp de care cu toții avem nevoie. Având în vedere acest „temporal shortage” resimțit de toată lumea, înainte de a șterge ziua de marți din calendarul tău săptămânal ar trebui să ții cont de câteva detalii:

 • Găsirea unei zile noi nu e un lucru așa de ușor cum am fi tentați să credem!

  Hai să ne imaginăm că scoatem marțea din săptămână. Ce faci? Trăiești cu doar șase zile? Chiar de a doua săptămână o să întâmpini dificultăți! Vei crede că e miercuri când toată lumea spune că-i marți, când pentru tine va fi sâmbătă pentru ceilalți va fi luni, vineri sau joi, ori, în cel mai rău caz, …. MARȚi!!! – o zi care pentru tine nu există! Oamenii din jur vor ajunge să trăiască o zi în plus!

 • Scoaterea unei zile din săptămână e stresantă!

  Nu e suficient să nu crezi în marți pentru ca marți să nu mai fie. Trebuie să începi cu calendarele – acestea trebuie modificate fără ca cineva să se prindă, apoi cu telefoanele mobile – refacerea integrală a soft-ului, sateliții, toate cărțile de beletristică în care apare cuvantul „marți” …. he he he …. E ceva de lucru…

 • Relațiile au nevoie de timp! Viața ta socială va avea de suferit pentru că lumea din jurul tău te va evita.

  Va trebui să începi să cauți oameni noi care să accepte, asemeni ție, dispariția zilei de marți. Știi cum e: legăturile noi implică timp petrecut la suc, cadouri de 14 februarie, 1 martie etc, telefoane până noaptea târziu – toate astea implică bani și timp. Poate e mai liniște în existența ta chiar și când ai parte de marți în săptămână…

 • Poate că problema ești tu!

  Poate ziua de marți e ok în general și tu ești cel care are ceva de împărțit cu ea. Dacă tu ai picat un examen marți sau nu ai câștigat la loto (extragerile sunt joia și duminica btw) asta nu înseamnă că alții nu au trăit chestii faine în același timp! Există mii de marți în care oamenii și-au sărbătorit ziua de naștere (unii chiar s-au născut marțea…!!!), s-au îndrăgostit, au citit povești unor copii răsfățați care se încăpățânau să rămână treji, și-au rupt picioarele la ski beneficiind astfel de un concediu nemeritat de trei luni etc.

Dacă ți-ai făcut o rezoluție pentru 2018 din eliminarea zilei de marți din viața ta, înainte să te grăbești înspre a o împlini, cel mai bine ar fi să iei în considerare punctele de mai sus.

Nu uita să Fugi de Muncă! – pentru că munca e izvor de sănătate dar nici lenea n-a omorât pe nimeni!

By | 2018-02-13T22:31:07+00:00 februarie 13th, 2018|blog|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.