Gradina Zen Evolutie

//Gradina Zen Evolutie
Gradina Zen Evolutie 2018-10-16T09:58:58+00:00

Grădina Zen Evoluție este un joc de introspecție și proiectiv, bazat pe cele șapte principii ale esteticii japoneze.

Fiecare jucător își va alege să ilustreze grafic în nisip unul dintre cele șapte concepte propuse, iar ceilalți jucători vor fi nevoiți să îl descopere.

Pe lângă joc, Grădina Zen Evoluție este și un mijloc individual de relaxare, un instrument cu ajutorul căruia fiecare dintre noi va reuși să-și golească mintea, să alunge stresul cotidian și să îmbrățișeze liniștea cu sufletul.

Utilizând instrumentele din lemn și cele 3 pietricele, ilustrează în nisip unul din cele șapte concepte propuse: foc, aer, pământ, apă, univers, liniște sau bucurie.

Dacă nimeni nu descoperă ce ai desenat, înseamnă că nu ai ținut cont de ceilalți și vei pierde punctaj. Același lucru se întâmplă și dacă toți ghicesc, pentru că „vocea” ta e prea puternică. Dacă desenul tău va vorbi doar pe limba unora, cei care te vor asculta vor avea doar de câștigat!

  • Jocul conține: 2 instrumente de lemn, 28 tokeni – concept, 4 pioni, tabela de scor, punguță cu nisip, 3 pietricele, regulament. Cutia jocului va fi folosită ca suport pentru nisipul în care se vor ilustra conceptele.
  • Numărul maxim de jucători – 4
  • Empty your mind

    : Pe lângă joc, Grădina Zen (concept originar din Japonia) este un puternic instrument de relaxare personală prin care se poate ajunge la o mult dorită liniște interioară.